Banner imprimante
Imprimantele edding, fixe si portabile, revolutioneaza tiparirea industriala. Ele au un design ergonomic, o functionalitate intuitiva și conectivitate fara egal. Informatiile ce trebuie tiparite pot fi schimbate rapid si usor prin intermediul ecranului tactil integrat, al browserului web sau chiar al smartphone-ului.
 

Proiectate si fabricate in Germania folosind componente de cea mai buna calitate, imprimantele se remarca printr-o fiabilitate superioara. Datorita designului simplu, procesul de imprimare este usor de configurat si executat de orice utilizator fara a fi nevoie de un tehnician.
 
Imprimanta fixa
Inline foto
 
Imprimanta fixa edding se potrivește perfect in orice linie de productie. Prin numeroasele sale intrari si iesiri, imprimanta poate fi perfect integrata in retea, capabila sa comunice cu masinile din amonte si din aval.
 
Datorita experientei edding in domeniul cernelurilor, imprimanta poate tipari date pe aproape orice suprafata. Manipularea intuitiva si ghidurile de utilizare animate permit utilizatorului sa instaleze si sa inceapa folosirea ei in doar cateva minute, fara a necesita un tehnician sau instruire suplimentara. Imprimanta fixa se livreaza cu toate accesoriile necesare instalarii si astfel poate fi utilizata imediat.
 
Aceasta imprimanta dispune de o conectivitate fara precedent pentru o imprimanta industriala, integrandu-se complet in reteaua dumnevoastra.
 
Beneficii:
 
- Instalare si pornire in cateva minute: design compact si ghid de utilizare animat
 
- Introducerea de date prin ecran tactil precis, tastatura fara fir, dispozitive mobile sau PC
 
- Ethernet inclusiv SNMT pentru conectarea la sistemele ERP
 
- Serviciu automat de comandare a cartuselor
 
- Gama diversa de cerneluri si culori pentru aproape orice material/suprafata
 
- Fara costuri de intretinere
Poza beneficii
Inline 12 app
Portable 12
Portable 12 poza
 
 
Imprimanta portabila este solutia perfecta pentru imprimarea la distanta de linia de productie.
 
Ofera rezultate excelente in orice locatie in care aveti nevoie sa marcati - fie ca este intr-un depozit, fie pe un santier. Codurile de bare, codurile matricei de date, textele si siglele sunt tiparite cu o calitate de rezolutie inalta de pana la 600 dpi, in timp ce laserul de pozitionare asigura precizia.
 
Tehnologia inovatoare de comunicare a imprimantei portabile face posibila detectarea datelor de codare de la orice sursa de date din cadrul companiei sau pur și simplu puteti folosi un scaner de coduri de bare pentru a genera textul de imprimare.
 
Beneficii:
 
- Cutie de transport robusta Tanos care contine toate elementele
 
- Include baterie industriala de 4Ah Metabo LiHD ce asigura pana la 6 ore de functionare
 
- Poate fi utilizata si cu baterii de inalta performanta de 8 Ah pentru 12 ore de functionare fara intreruperi
 
- Laserul de pozitionare integrat plaseaza codificarea in locul potrivit
 
- Flexibila si independenta la fiecare statie de lucru
 
- Introducere de date prin ecran tactil, tastatura fara fir, dispozitive mobile sau PC
 
- Ethernet inclusiv SNMT pentru conectarea la sistemele ERP
 
 
Poza Portable
Portable 12 app
Vezi brosura
Testeaza gratuit