Schimba o viata! Implica-te in educatie!

Schimba o viata! Implica-te in educatie!

Impreuna pentru scoala!

Din Septembrie 2013, RTC impreuna cu furnizorii si clientii sai, da un scop nobil activitatii de birou: sustinerea educatiei copiilor care au primit mai putine sanse, prin programul "Schimba o viața!" 

RTC considera ca este responsabilitatea sa sociala, de a returna sub forma de ajutor catre cei mai putin norocosi, o parte din succesul sau. Cunoscand importanta educatiei, RTC a ales ca partener pentru initiativa sa,  SOS Satele Copiilor, organizatie umanitara care ocroteste copiii ce nu pot fi îngrijiti de proprii parinţi, asigurandu-le o familie substitutiva si un camin permanent, pana la integrarea lor sociala si profesionala sau pana la reintegrarea in familia naturala. 

 

Cum functioneaza?

RTC, impreuna cu partenerii sai, directioneaza o parte din veniturile generate de produsele care fac parte din programul “Schimba o viata!” catre SOS Satele Copiilor, care se va ocupa de gestionarea lor în cele mai importante proiecte educationale. Cand alegi un produs alege si sa faci diferenta in viata unui copil care are nevoie de implicarea ta. Alege sa schimbi o viata! 

 

Aminteste-ti cat de important a fost aportul educatiei in viata ta. Orice copil merita acces la educatie. Alege sa contribui la imbunatatirea procesului de educatie din Romania! 

Furnizorii care sustin campania:

Furnizorii care sustin campania:

Rezultatele campaniei

In cei trei ani de existenta, fondurile acumulate in campanie au fost donate sub forma de rechizite scolare copiilor aflați în centrele SOS Satele Copiilor din Bucuresti, Hemeius (Bacau) si Cisnadie (Sibiu). La inceputul anului scolar 2015-2016, toti copiii din cele 3 centre SOS din Bucuresti si tara au primit rechizite noi, iar Crăciunul si 1 Iunie au fost zile speciale, cu surprize si cadouri pentru toti.