Logo esselte
red bar
Header

Alegerea corectă!

Te-ai gândit macar o dată ce anume este atrăgător la persoana sau persoanele de lângă tine? Totul ține de calitățile lor. Produsele Esselte funcționează excelent împreună, optimizându-ți volumul de muncă. Produsele noastre te pun mereu în evidență și îți subliniază calitățile care contează. Esselte este ALEGEREA CORECTĂ!

 

 

MECANISMUL PROMOTIEI
mecanism 1
mecanism 2
mecanism 3

1. CUMPERI
Produsele Esselte Promoționale
(Biblioraft No.1 Power și Folii)

2. ÎNCARCI ȘI TRIMIȚI
Încarci dovada, completezi fișa, trimiți inserturile
+ codurile EAN la Esselte în 30 de zile!

3. AȘTEPȚI PREMIUL
Un purificator Leitz TruSens Z-1000 sau
Set Derwent AcademyTM!

red bar
Trio 1
Trio 2
Descopera premiile

Purificator Leitz TruSens Z-1000

Un purificator excelent ce ajută în reducerea nivelului de poluare în casa ta. PureDirect, tehnologie patentată care folosește două fluxuri de aer pentru o distribuție egală în cameră. Filtrul DuPont HEPA 360 de grade filtrează bateriile, mirosurile, gazele COV. Acest purificator Leitz Trusens Z-1000 este perfect pentru lupta împotriva alergiilor, fumului, prafului și părului lăsat de animale. Perfect pentru camere cu dimensiuni de până la 76m². Esselte îți oferă cadoul perfect pentru tine și familia ta!

Filtru JPG
Set culori JPG

Derwent AcademyTM Creioane Colorate, 24

Creioane de înalta calitate, versatile, cu o gama larga de culori, ideale pentru artiști sau orice persoană care dorește să-și dezvolte latura artistică. 24 de creioane colorate, pentru diferite efect. Acest Set de creioane colorate Derwent este de înaltă calitate, folosit de profesioniști și nu numai!

PRODUSE PARTICIPANTE LA PROMOȚIE
Biblio
Folii

Biblioraft Esselte no.1 Power

 

Folie de protecție Esselte la cutie