Blog RTC

RTC alaturi de copiii din satele SOS la inceperea scolii

17.09.2020

postImage

Este al VIII-lea an consecutiv in care am fost alaturi de copiii din Satele SOS la inceperea scolii si ne bucuram nespus ca prin sprijinul oferit de RTC, copiii au la dispozitie rechizitele necesare pentru noul an scolar, indiferent de conditiile in care acesta se desfasoara, fie in clasele de curs sau in mediul online.

Citeste mai multe

RTC membru al grupului ALTEX

09.03.2020

postImage

Incepand cu luna martie 2020, RTC Proffice Experience SA face parte oficial din grupul ALTEX. Grupul Altex este liderul pietei de electro-IT, avand capital integral romanesc, cu o cifra de afaceri de peste 1 miliard de Euro. Prin preluarea RTC, grupul ALTEX isi consolideaza strategia de a crea un concept multi-channel, off-line si on-line, care sa adreseze canalele B2B si B2C, oferind o gama completa de produse clientilor privati si companiilor din Romania.

Citeste mai multe

Samsung Flip: display interactiv surprinzator

12.06.2019

postImage

Samsung Flip este un concurent direct si extrem de atractiv din punct de vedere al facilitatilor, pentru traditionalul whiteboard sau flipchart. De cate ori ai auzit cuvinte ca "interactiv", "deosebit", "colaborare", "spontaneitate"? Ne dorim ca aceste cuvinte sa defineasca o sedinta sau colaborarea intre colegi dar ,cel mai des, se ajunge la rutina si un entuziasm tot mai greu de stimulat. In nici un caz nu sustinem ca un whiteboard sau flipchart nu este recomandat, dar, Samsung Flip chiar este un instrument de lucru iesit din tipar, cu mult peste posibilitatile unui sistem de afisare clasic.

Citeste mai multe

Imprimante industriale Edding: industrii

07.06.2019

postImage

Compacta, usor de utilizat si configurat, imprimanta industriala Edding In-line, a fost conceputa pentru a cumula toate necesitatile de printare si marcare intr-un singur produs fiabil si rezistent. Complet integrabila cu liniile de productie automatizate, proiectata si fabricata in Germania folosind componente de cea mai buna calitate, imprimanta industriala fixa Edding In-Line raspunde nevoilor de printare industriala la standarde de calitate, fiabilitate si eficienta ridicate.

Citeste mai multe

Ariel 1 Wash Clean, secretul succesului.

05.06.2019

postImage

Stiai ca in cadrul unui business HORECA, o parte semnificativa a costurilor din segmentul textilelor (uniforme, fete de masa, lenjerii, prosoape, etc) este generata de inlocuirea acestora? Raportat la costurile de inlocuire a textilelor uzate, costul generat de detergenti, este mai mic. In functie de duritatea apei si eficienta detergentilor, rezultate satisfacatoare sunt obtinute de regula prin repetarea ciclului de spalare sau includerea unor fluxuri suplimentare in procesul de spalare.

Citeste mai multe

Categorii